Turun yliopiston julkaisut 2007 - Publications of the University of Turku 2007 - (:unkn) unknown (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2008)
This bibliography lists scientific publications by the staff of the University of Turku from the year 2007.

Bibliografia Turun yliopiston tieteellisestä julkaisutoiminnasta vuodelta 2007