Uudet suomenkieliset mittarit helpottavat liikkumisen arviointia - Pehkonen, Matias; Suominen, Ilona; Seppälä, Laura; Nuotio, Maria (Suomen lääkäriliitto, 2025)
Cumulated Ambulation Score (CAS-FI) ja New Mobility Score (NMS-FI) ovat yksinkertaisia työkaluja perusliikkumisen ja kävelyn arviointiin sairaalajaksolla ja sen jälkeen.