Johdanto moduleihin - Hietala, Netta (My University, 2024)
Tässä tutkielmassa tutustutaan lineaarialgebran vektoriavaruutta laajentavaan käsitteeseen, jota kutsutaan moduliksi. Määritellään modulit aksioomien avulla ja käsitellään myös alimoduleja. Lopuksi tarkastellaan vapaita moduleja sekä laajennetaan tarkastelua matriiseihin ja Smithin normaalimuotoon.
Keywords: moduli, vapaa moduli, matriisi, Smithin normaalimuoto