Kuinka ohjata itseohjautuvuuteen ja tehokkaaseen toimintaa? Kirja-arvio - Antti Maunu (Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö sr., 2022)
Martela,& Jarenko, Karoliina (toim.) (2017) Itseohjautuvuus - miten organisoitua tulevaisuudessa? Alma Talent. 366 sivua.
Torkkola, Sari (2017) Lean asiantuntijatyön johtamisessa Alma Talent. 274 sivua.