Monigeeniset riskipisteytykset sepelvaltimotautiriskin arvioinnissa - Knuuti, Juhani; Kujala, Iida; Maaniitty, Teemu; Saraste, Antti; Kere, Juha (Suomalainen lääkäriseura Duodecim, 2025)
Ei merkittävää kliinistä hyötyä rintakipupotilaiden sepelvaltimotaudin todennäköisyyden arvioinnissa.