Autoetnografia shamanismin ja hyvinvoinnin tutkimuksessa - Metsähinen, Hanne (Finland, 2026)
Viime aikoina tieteen kentällä on käyty keskustelua autoetnografisesta menetelmästä, sen mahdollisuuksista ja haasteista. Autoetnografiaa on hyödynnetty erityisesti herkkien ja henkilökohtaisten kokemusten kokonaisvaltaisessa tutkimuksessa. Tässä tekstissä Turun yliopiston uskontotieteen väitöskirjatutkija Hanne Metsähinen kertoo autoetnografian roolista omassa tutkimuksessaan.