Miisa - suomalaisen musiikkiviennin tuhkimotarina - Pertti Grönholm (Turun historiallinen yhdistys ry, 2022)
Artisti Miisa Päällysahon henkilökuva teoksessa Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017. Toim. Pertti Grönholm ja Kimi Kärki.
Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017. Toim. Pertti Grönholm ja Kimi Kärki