Hyvinvointipalvelujen digitaaliset käänteet - Granholm, Camilla (Sosiaalipoliittinen yhdistys ja Sosiaalityön tutkimuksen seura, 2025)
Fugletveit, Ranghild & Sørhaug, Christian (toim.) Lost in Digital Translations. Studies of Digital Resistance and Accommodation to the Welfare State in Practice. Cappelen Damm Akademisk. 2023, 203 s. (KIrja-arvio)