Katsaus mikrosyyttiseen anemiaan ja Oslerin tautiin - Kurki, Juho (My University, 2023)
Kirjallisuuskatsauksessani perehdyin mikrosyyttiseen anemiaan sekä esittelin potilastapauksen, jossa potilas sairasti raudanpuuteanemiaa aiheuttavaa Oslerin tautia.