Pakotettu digiloikka - Ikonen Tuija; Reponen Jarmo (Suomalainen lääkäriseura Duodecim, 2022)
Ammattikuntamme on vaikutettava hallittuun ja potilasturvalliseen digitalisaation ja etäpalvelujen kehitykseen.