Puiden merkitys emotionaaliselle kokemukselle lähiympäristössä - Vainio, Kaisa (Suomen Psykologiliitto ry, 2026)
Lectio praecursoria
Kaisa K. Vainion metsätieteiden alan väitöskirja ”Lempipuut: Lajienvälisen ystävyyden näkökulma puusuhteiden moninaisuuteen” tarkastettiin Itä-Suomen yliopistossa13.12.2024. Vastaväittäjänä toimi Ann Ojala (Luonnonvarakeskus, Helsinki) ja kustoksena Eeva-Stiina Tuittila (Itä-Suomen yliopisto). Väitöskirja on saatavissa osoitteesta: https://doi.org/10.14214/df.359