Puutarhamusiikkia – pikkunorssilaisten kanssa kevättä ihmettelemässä musiikin keinoin - Karjalainen-Väkevä, Mirja (Turun yliopisto, Kasvastustieteiden tiedekunta, 2026)
”Avarassa valoisassa, puutarhassa kukkivassa” raikui laulu keväisessä Rauman seminaarin puutarhassa, kun varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevat järjestivät Pikkunorssin lapsille toiminnallisen musiikkitapahtuman. Tapahtuman runkona toimi Soili Perkiön ja Hannele Huovin laulu Tiheässä pimeässä, johon opiskelijat Soilin ystävällisellä luvalla muuntelivat sanat kuvaamaan kevään ihmettelyä puutarhan pörriäisten ja kukkaloiston keskellä.