Tutkijan rooli yhteiskuntapoliittisena vaikuttajana - Salonen, Sanni (Edistyksellinen tiedeliitto ry, 2025)
Suomalainen Tiedeakatemia. (2023). Yhteiskunnallisen vaikuttamisen avaimet: tutkijan käsikirja. Suomalainen Tiedeakatemia. 83 sivua. (Kirja-arvio)