Mitä ymmärrämme ymmärtämisestä? Informaatiolukutaidon seminaari 15.11.2024 Helsingissä - Suikka, Minna; Tonttila, Leena (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2025)
STKS:n informaatiolukutaidon työryhmä järjesti syysseminaarin informaatioympäristön muutoksesta sekä tiedon ymmärtämisestä ja käsittelystä ammattikorkeakoulu Arcadassa. Seminaariin saapui noin 40 ammattilaista kuulemaan esityksiä, tapaamaan kollegoita ja oppimaan uutta.