Näkökohtia naishistoriaan ja historian käyttöön toisen aallon feminismissä - Kurvinen, Heidi (Lähihistorian seura, 2025)
Näkökulma-artikkeli käsittelee historian käyttöä kotimaisen feminismin historiassa 1970- ja 1980-luvulla. Tarkastelu kiinnittyy sekä ruohonjuuritason aktivismiin että akateemisen naishistoriantutkimuksen syntyyn.