"Rakennamme työtä ihmistä varten" - Hanna Laalo (Kansanvalistusseura, 2022)
Työtehoseuran tutkimus- ja kehittämispäällikkö Minna Mattila-Aalto, 52, pohtii ammatikseen, mikä tekee työstä sosiaalisesti, eettisesti ja ekologisesti kestävää.