BIODIFUL raivaa luonnon monimuotoisuutta kunnioittavan tulevaisuuden poliittisia ja hallinnollisia esteitä - Ahvenharju, Sanna; Puustinen, Sari (Turun yliopisto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, 2025)
Strategisen tutkimusneuvoston rahoittama BIODIFUL-hankkeen tavoitteena on pohtia, minkälainen johtajuus mahdollistaa luontoa kunnioittavan tulevaisuuden. Tutkimuksessa on mukana niin biodiversiteettitutkijoita, johtajuuden ja kulutuksen tutkijoita, kestävyystieteilijöitä kuin tulevaisuudentutkijoitakin Turun ja Jyväskylän yliopistoista, Lukesta sekä LUT-yliopistosta. Vuonna 2021 alkanut hanke sai kesällä 2024 jatkorahoituksen seuraavalle kolmelle vuodelle.