Yleissivistys ja osaaminen työelämässä 2030 : menestyksen eväät tulevaisuudessa. Hankkeen loppuraportti - Aalto, Hanna-Kaisa; Ahokas, Ira; Kuosa, Tuomo (fi=Turun yliopisto. Turun kauppakorkeakoulu|en=University of Turku, Turku School of Economics|, 2019)
”Yleissivistys ja osaaminen työelämässä 2030 – menestyksen eväät tulevaisuudessa” -projekti toteutettiin Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa vuosina 2006-2008. Opetusministeriön rahoittaman ESR-tutkimuksen kohteena oli yhteiskunnallisen muutoksen ja murrosajan vaikutukset yleissivistykseen ja osaamiseen työelämässä vuonna 2030. Projektissa on kehitetty ja monipuolistettu ennakointimenetelmiä sekä tuotettu koulutusjärjestelmän toimijoille uusia ajatuksia ja uutta materiaalia tulevaisuuden päätöksenteon tueksi, toimijoiden yhteistyön lisäämiseksi ja uusien toimintamallien ja -tapojen löytämiseksi.