Valta, tulkinta ja eettisyys - historiantutkijan yhteiskunnallinen rooli - Reetta Humalajoki (Helan tutkijat ry., 2022)
Arvio teoksesta Lidman, Satu, Anu Koskivirta & Jari Eilola (toim.). Historiantutkimuksen etiikka. Helsinki: Gaudeamus. 2017. 288 s. ISBN 978-952-495-442-6.