Opas tekoälyn etiikkaan - Atte Ojanen; Nea Oljakka; Otto Sahlgren; Anne-Marie Tuikka; Juho Vaiste (Turku AI Society, 2022)
Opas tekoälyn etiikkaan on Turku AI Societyn julkaisema populaariteos tekoälykehitykseen sisältyvistä eettisistä haasteita ja kysymyksistä.