Huomioi keskushermostoon vaikuttavien lääkkeiden monikäyttö - Hietala, Jarmo; Pihlajamäki, Maija; Klintrup, Katariina; Ahola, Mari; Kurko, Terhi (Suomen lääkäriliitto, 2026)
Tänä vuonna Kelan lääkemääräyspalautteen tarkoituksena on nostaa esiin PKV-lääkkeiden yhteiskäytön riskejä ja pohtia, miten vähentää haitallista käyttöä.