Paikallisen ruuan tulevaisuudet ja yhteiskunnalliset vaikutukset - Tuomas Kuhmonen; Katja Hyvönen; Juha Panula-Ontto; Riikka Saarimaa; Ira Ahokas; Juha Kaskinen; Timo Nurmi (Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto, 2022)
.