Opas kotihoidon sujuvaan verkostojohtamiseen - Kantola Markus (Turun yliopisto, 2025)
Tämä kirjanen on toteutettu osana KumppanuusAkatemia -hanketta. KumppanuusAkatemia -hankkeen tavoitteena on ikäihmisten koti- ja omaishoidon kehittäminen Satakunnassa, asiakaslähtöisyyttä ja palveluntuottajista koostuvan verkoston toimintaa tukien. Hanke edistää kumppanuutta julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ikäihmisten palveluntuottajien välillä mm. erilaisten tapaamisten ja työryhmien kautta, jakamalla tietoa ja tutkimustuloksia sekä toteuttamalla sähköisen alustan verkoston toimintaa tukemaan. KumppanuusAkatemia on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön kaksivuotinen (2019-2021) aluekehittämishanke, jonka rahoittajana toimii Satakuntaliitto (EAKR