Itse-sanan syntaksi, semantiikka ja kieliopillistuminen - Ojutkangas Krista (Kotikielen Seura, 2022)
Arvio teoksesta
Kok, Maria: Varjon kieliopillistuminen. Itse-sanan paradigman rakenne ja merkityksenkehitys itäisessä itämerensuomessa. Publications of the University of Eastern Finland. Dissertations in Education, Humanities, and Theology 83. Joensuu: Itä-Suomen yliopisto 2016. 268 s. isbn 978-952-61-2063-8 (nid.), isbn 978-952-61-2064-5 (pdf).