Lyhyt johdatus Kiinan historiaan - Lauri Paltemaa (Turun yliopisto, 2025)
Lyhyt johdatus Kiinan historiaan tarjoaa lukijalle yleisesityksen yhden maailman vanhimman sivilisaation historiasta. Teos käy läpi Kiinan historian esihistoriasta nykyaikaan keskittyen suuriin kehityslinjoihin ja vaiheisiin sekä jättiläismaan yhteiskunnan ja politiikan muutoksiin. Kirja on tarkoitettu Kiinan historian opintoja aloittaville opiskelijoille ja kaikille Kiinan menneisyydestä kiinnostuneille.