Vapaa sivistystyö tekee merkityksellistä aikuiskasvatusta - Heikkilä Mirva (Kansanvalistusseura, 2023)
Väitöskirjatutkija Satu Heimo, 39, haluaa vaikuttaa maahan muuttaneiden ihmisten käsityksiin ja mahdollisuuksiin itsestään oppijoina ja työntekijöinä.