Trendejä ja unelmia – Minne menet Euroopan maaseutu? - Kuhmonen Tuomas; Ruuska Pertti (Tulevaisuuden tutkimuskeskus, 2022)
RURALIZATION-nimisessä tutkimus- ja innovaatiohankkeessa pohditaan maaseudun uudistumista. Hanke saa rahoituksen Euroopan unionin H2020-puiteohjelmasta. Mukana on 18 osallistujaa 12 maasta. Tulevaisuuden tutkimuskeskus vastaa hankkeessa ennakointityöpaketista ja uusien politiikkatoimien suunnittelusta.