Interdisciplinary view on intergenerational family relations (Kirja-arvio) - Lehti Hannu (Suomen väestötieteen yhdistys, 2022)
Tanskanen, A. O., & Danielsbacka, M. J. E. (2018). Intergenerational Family Relations: An Evolutionary Social Science Approach. (Routledge Advances in Sociology). Routledge.