Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistus ja myynti - Johanna Mattila (Finland, 2022)
Esitteessä kerrotaan keskeisimmät askelmerkit sellaiselle pienimuotoiselle ja vähäriskiselle toiminnalle, josta ei tarvitse tehdä elintarvikehuoneistoilmoitusta (elintarvikelaki (13.1.2006/23) 13 § momentti 6). Tämän esitteen tulkintojen avulla tuetaan uuden yrittäjyyden ja kokeilukulttuurin syntymistä lähiruokasektorille ilman liiallista byrokratiaa.