Kivun hoitotyön uusi ohjeistus julkaistu Terveysportin hoitotyön tietokannassa - Rosio, Riitta; Mustonen, Reetta; Toivonen, Mirka; Salanterä, Sanna (Finland, 2026)
Duodecimin Terveysportin Hoitotyön tietokantaan on julkaistu uudistunut kivun hoitotyön ohjeistus helmikuun 2025 lopussa. Ohjeistus on tarkoitettu hoitotyön ammattilaisille kliinisen työn tueksi ja opiskelijoille opintomateriaaliksi. Ohjeistus on kirjoitettu helposti hyödynnettävään muotoon.