Turun yliopiston julkaisut 2009 - Publications of the University of Turku 2009 - (:unkn) unknown (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2010)
Bibliografia Turun yliopiston tieteellisestä julkaisutoiminnasta vuodelta 2009.

This bibliography lists scientific publications by the staff of the University of Turku from the year 2009.