Vatsaontelon seinämän tyrät - Lukander, Maija (My University, 2022)
Syventävien opintojen opinnäytetyön kirjallisen osion aiheena on vatsaontelon seinämän yleisimmät tyrät. Työssä käsitellään näiden tyrien kannalta olennainen anatomia sekä kliinisiä näkökulmia aiheesta. Opinnäytetyö sisältää kirjallisen osion lisäksi kaksi opetusvideota, mallivainajan sekä muuta oppimateriaalia, joiden työvaiheet raportoidaan kirjallisen työn ohessa.
Keywords: alaraajan anatomia, mallivainaja, opetusvideo, tyräportit, vatsaontelon anatomia