Katsaus korona-ajan muutoksiin työssä ja yhteiskunnassa - Anttila, Mari (Westermarck-seura, 2025)
Anne Mäkikangas & Pasi Pyöriä (toim.): Korona-pandemia, työ ja yhteiskunta. Muuttuiko Suomi? Helsinki: Gaudeamus, 2023, 344 s., ISBN 9789523452121 (Kirja-arvio)