Aselepo alkoi, radio keskusteli - Paavo Oinonen (Työväen Historian Ja Perinteen Tutkimuksen Seura, 2022)
Artikkeli käsittelee Vietnamin sodan aselepoa käsittelevää Yleisradion keskusteluohjelmaa.
Ilmestyskirja. Vietnamin sodan kulttuurihistoriaa