"Tiedon tuottaminen on minulle luonteva tapa vaikuttaa" - Heikkilä Mirva (Kansanvalistusseura, 2022)
”Tiedon tuottaminen on minulle luonteva tapa vaikuttaa”Luovia menetelmiä käyttävälle tutkija Sanna Ryynäselle tutkimus on yhteiskunnallista toimintaa, johon sisältyy monenlaista yhteiskunnallista vastuuta. Hän työskentelee Itä-Suomen yliopiston sosiaalipedagogiikan määräaikaisena yliopistonlehtorina.