Politiikkaa kansallisten, kansainvälisten ja ideologisten reunaehtojen puitteissa: Suomalaiset puolueet ja maahanmuutto 1973–2015 (Lectio Praecursoria) - Matti Välimäki (Finland, 2022)
Matti Välimäen väitöslektio, 7.12.2019, Turun yliopisto (Publicum)