Turun yliopiston julkaisut 2008 - Publication of the University of Turku 2008 - (:unkn) unknown (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2009)
Bibliografia Turun yliopiston tieteellisestä julkaisutoiminnasta vuodelta 2008

This bibliography lists scientific publications by the staff of the University of Turku from the year 2008.