Sepelvaltimotauti ja tyypin 2 diabetes - kohtalokas yhdistelmä - Tuomas Kiviniemi; Juhani Junttila (Suomen lääkäriliitto, 2025)
Diabeteksen tunnistaminen sydänsairauden ilmenemisen jälkeen on edelleen ajankohtaista