Verkkoterapian tuloksia on tulkittu harhaanjohtavasti - Linnaranta, Outi; Kaltiala, Riittakerttu; Karlsson, Hasse; Ranta, Klaus; Sourander, Andre; Raevuori, Anu (Suomen lääkäriliitto, 2026)
Oikein kohdennettuna verkkoterapia on tervetullutta, mutta vaikeasti oireileville psykoterapia on edelleen vaikuttavampaa.