Genomikeskus - tarpeeton viranomainen? - Kere Juha; Knuuti Juhani; Moilanen Jukka; Sajantila Antti; Wallgren-Pettersson Carina (Finland, 2022)
Suomeen suunnitellun genomikeskuksen kaltainen viranomainen olisi Euroopassa poikkeuksellinen. Väestön genomitiedon keskitetyn rekisteröinnin lähtökohdat ovat vanhentuneet.