Tyypin 1 diabeetikkolasten kolesteroliarvot ja hoitotasapaino Tyksissä - Santanen, Valtteri (My University, 2021)
Syventävät opinnot käsittelevät Tyks:n diabeetikkolasten kolesteroliarvoja sekä hoitotasapainoa.