Mahdollisuus joustoihin arjen järjestämisessä jakoi lapsiperheiden kokemuksia korona-ajasta - Milla Salin; Mia Hakovirta; Anniina Kaittila (TS-yhtymä, 2022)
Korona-pandemia mullisti lapsiperheiden arjen kevään 2020 aikana. Hallituksen päätöksen mukaisesti Suomessa siirryttiin etäopetukseen 18.3.2020. Lisäksi hallitus suositteli, että päiväkoti-ikäiset lapset hoidettaisiin kotona.