Liite pro gradu -opinnäytteeseen: Sairas työntekijä heitti minua tuolilla, mutta esimies vain hyssytteli ja käski ymmärtää” – kokemuksia tunteiden näyttämisestä tabuna suomalaisissa työyhteisöissä - Karkkolainen, Heidi (fi=Turun yliopisto. Turun kauppakorkeakoulu|en=University of Turku, Turku School of Economics|, 2021)
Liite Karkkolainen, Heidi pro graduun: Sairas työntekijä heitti minua tuolilla, mutta esimies vain hyssytteli ja käski ymmärtää – kokemuksia tunteiden näyttämisestä tabuna suomalaisissa työyhteisöissä. 11/2021