Valokuvan nainen. Ellen Thesleffin eletty ja maalattu ruumiillisuus - Hanna-Reetta Schreck (My University, 2022)
Artikkeli käsittelee kuvataiteilija Ellen Thesleffin omavalokuvia 1890-luvun alusta pohtien sitä, miten hän osallistuu keskusteluihin taiteilijan identiteetistä, sukupuolesta ja aktiivisuudesta 1800-luvun modernin murroksessa.