Depuroinnin työergonomia ja pastapuhdistuksen toteutus - Lähteenoja, Juho; Rinne, Hermanni (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2017)
Tässä tutkielmassa perehdytään depuraatiossa käytettäviin välineisiin ja instrumentteihin, depuraation suorittamiseen ja työergonomiaan sekstanteittain, otteisiin ja voimankäyttöön sekä pastapuhdistuksen toteutukseen. Työ sisältää opetusmateriaaliksi tarkoitetun kirjallisuuskatsauksen sekä viisiosaisen videosarjan, joita hammaslääketieteen perusopiskelijat voivat hyödyntää DENT0153 Parodontologian perusteet ja ientulehduksen ehkäisy ja hoito -opintojaksolla. Kirjallisuuskatsaus perustuu aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen sekä muuhun oppimateriaaliin. Katsauksen kuvitus toteutettiin videomateriaalista leikatuilla kuvatallenteilla. Opetusvideosarjat kuvattiin Turun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen simulaatiolaboratoriossa.