Aika pohtia uudelleen dopamiiniagonistien roolia levottomien jalkojen hoidossa? - Kaasinen, Valtteri; Sarkanen, Tomi; Pekkonen, Eero; Kärppä, Mikko (Suomalainen lääkäriseura Duodecim, 2026)
Dopaminergiset lääkkeet lisäävät ongelman pahenemisen riskiä pitkään käytettyinä.