Unkarilais-suomalainen oppijansanasto - Judit Varga; Markku Nikulin (Turun yliopisto, 2022)
Unkarilais-suomalainen oppijansanasto on tarkoitettu unkarin kielen ja kulttuurin opiskelijoille. Sanasto  sisältää yli 10 tuhatta hakusanaa, mm. erilaisia ilmaisuja. Oppijansanasto on korpuspohjainen.