”On osattava kuunnella vanhempien ihmisten kokemusta ja ääntä” - Heikkilä Mirva (Kansanvalistusseura, 2025)
Mediatutkija ja kulttuurigerontologi Hanna Varjakoski, 47, tutkii Itä-Suomen yliopistossa ikääntyneiden digitaalisten terveyspalvelujen käyttöä.