Yliopistosairaaloiden asema on turvattava sote-uudistuksessa - Tanner Lauri; Tuominen Juha; Luoma Ilkka; Honga Göran; Martikainen Tarmo; Miettunen Risto (Finland, 2022)
Yliopistollisen sairaalan toiminta edellyttää tiivistä yhteistyötä lääkärikoulutusta antavan yliopiston kanssa. Tämän yhteistyön perusta täytyy löytyä lainsäädännöstä jatkossakin.