Taajuusmuuntajan rungon laadun ja kannattavuuden kehittäminen - Nurmi, Hilla (My University, 2026)
Tämän tutkielman aiheena on taajuusmuuntajan rungon tuotannon laadun ja kannattavuuden kehittäminen. Aihe tuli ajankohtaiseksi, kun rungon tilausennuste kasvoi huomattavasti verrattuna aikaisempaan. Täten tuotteen monimutkaisen valmistusprosessin tehostaminen ja laatukontrollin kehittäminen tuli tarpeelliseksi.Tutkimuksen tuloksena parhaiten prosessin tarpeisiin vastaa valmistusprosessin vaiheiden robotisointi ja ohjeistuksen kehittäminen.
Keywords: konetekniikka; ohutlevytuotanto; laatu